maanantai 23. marraskuuta 2015

Pääsin ennen Helsinki Word Festivaalien alkamista Helsingin Sanomiin lukemaan runoni (linkki).
Wordien jälkeen olen myös vieraillut Turun Runoviikoilla ja valmistellut Helsinki Poetry Connectionin varainkeruukampanjaa, josta kerron myöhemmin lisää.
Kiirettä on pitänyt niin, ettei kaikkea tapahtunutta muista edes luetella. Nousuja ja laskuja. Pääasiassa nousuja aivan uskomattomien ihmisten kanssa. Järjestämämme lavarunousfestivaali Word oli ainakin oman kokemukseni perusteella järisyttävä.

Alla olevassa kuvassa harjoittelin esitystäni "Vilja Eerika" ensimmäistä kertaa Kisahallilla lokakuun alussa. Ensimmäiseen runoesitykseeni Poetry Jameilla kuului tanssiosuus, toisen esityksen esitin Wordeilla lahjakkaan avustajan kanssa ja kolmannessa esityksessä palasin eleettömyyteen ja "pelkkään" lausuntaan, vaikka pukeuduinkin siinäkin jätesäkkiin.

Tämä esitys on ollut lyhyen lavarunourani vaativin, niin psyykkisesti kuin fyysisesti. En tohdi linkittää bogiini mitään Vilja Eerikan tapaukseen liittyvää aineistoa, mutta sanottakoon, että tapahtumasarja on järkyttänyt mieltäni syvästi ja vaikuttanut kirjoittamiseeni ja esiintymiseeni lähtemättömästi.


http://www.hs.fi/hstv/uutiset/Runoilija+Aura+Nurmi+omisti+runonsa+kuolleelle+Eerikalle

/v1447222066465


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti