sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Vielä kerran: Annikki



Annikin Runofestivaali oli kaunis ja intensiivinen kokemus. Puutalokortteleiden sisäpihoille luodaan joka vuosi vertaansa vailla oleva tunnelmallinen kesäfestivaali, jonka taustalla toimivat sellaiset tuottajanerot kuin Simo Ollila ja kulttirunoilija J.K. Ihalainen.
Annikin Runofestivaali ei ole vain hienon ympäristönsä tuote, vaan se on myös näkemyksellisesti ja herkkyydellä rakennettu yhden päivän ohjelmisto. Mukana oli artisteja, runoilijoita, koettavaa & nähtävää jotka vastasivat täydellisesti "syntyjä, syviä" -teemaisen festivaalin tämänvuotista ajatusta. Kansallisromantiikka sekoittui kaukaisten maiden eksotiikkaan, mutta tunnelma pysyi koko ajan lumoavan staattisena. Esitykset, joista osan nautin sateenvarjon alta, koskettivat minua, esiintyjät olivat kaikki karismaattisia ja lunastivat oman paikkansa.
Järjestäjät myös todellä näkevät vaivaa esiintyjien viihtyvyyden eteen: takahuoneessa tarjoiltiin muun muassa täydellisen tasapainoista sahtia. Kiitos teille, koko Annikin kortteliyhteisö & järjestävät tahot.
Tästä tulee rutiini.

1 kommentti:

  1. Haaveilin meneväni talkoolaiseksi. Tuli este, niin en päässyt edes yleisöksi. Ens vuonna si!

    VastaaPoista