sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Helsinki Poetry Connection järjestää runotyöpajoja

Tämä fantastinen kuva on Kevin Pollardin ottama.
Hei.

Helsinki Poetry Connection järjestää suurenmoisia lavarunotyöpajoja.
Meiltä on mahdollisuus tilata kaikenlaisiin tilaisuuksiin esiintyvän runouden kursseja ja lyhyempiä pajoja. Olemme järjestäneet myös räp- ja spoken word -työpajoja, vierailleet vanhainkodeissa, kouluissa, vankilassa, festivaaleilla...

Runouden esittäminen on intiimi tapahtuma. Olen esimerkiksi itse opettaessani keskittynyt esilläolon kokemukseen. Toisten edessä seisominen saattaa useammalle ihmiselle olla hankala ja epämiellyttävä kokemus, ja sitä se on ollut myös minulle. Olemme ryhmissä purkaneet tätä ja sen lisäksi harjoitelleet muutamia kikkoja esiintymisjännityksen purkamiseen ja esittämisen automaattiseen parantumiseen.
Olen itse auttanut kirjoittajaa etsimään omaa herkkyyttään ilmaisussa ja kirjoittamisessa ilman, että esiintymisestä tulisi väkinäistä tai liian harjoitellun oloista. Kuulun myös itse siihen koulukuntaan joka näkee kaikenlaisen tekstin esittämisessä ainutlaatuista potentiaalia.
Tämä on ihmeellinen laji ja omasta puolestani haluaisin levittää sen synnyttämää iloa kaikkialle.

Sen lisäksi siis, että tarjoamme esiintyjiä ja tapahtumatuottamista, on meillä myös runsaasti kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä. En ole ahne, ja voin vihjatakin tässä, että olen saanut tänä vuonna pienen apurahan, jonka siivin voimme myös joitakin paketteja tarjota erittäin huokealla. Ota meihin yhteyttä sähköpostini aura.kanerva@gmail.com tai helsinkipoetryconnection@gmail.com kautta, niin voimme räätälöidä sopivan pajan tai kurssin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti